Máis de 60 locais da Ribeira Sacra ofrecerán tapas e menús de cocido desde o sábado

Este evento ten lugar no marco de nbsp;as&xornadas 'Estase Cocendo'
Cocido. EP
photo_camera Cocido. EP

Máis de 60 establecementos hostaleiros de 10 municipios do sur da provincia de Lugo participarán na nova edición de 'Estase Cocendo', unha iniciativa en ofrecerana tapas especiais e menús de cocido desde este sábado e ata o 22 de marzo. 

O presidente da Deputación, José Tomé Roca, participou este venres na presentación desta iniciativa, que impulsa a Asociación Provincial de Empresarios de Hostalaría de Lugo e que alcanza xa o seu XII edición. 

O programa completarase con visita guiadas gratuítas por Monforte de Lemos, rutas dacabalo, quedadas de motos, e todo tipo de actividades de lecer, ademais de descontos en casas rurais e hoteis da zona no Mes do Cocido de Entroido na Ribeira Sacra

Comentarios