Paradores difunde o capón de Vilalba por España con máis de 3.100 menús

A rede Paradores difundiu o capón de Vilalba nos 93 establecementos de que dispón esta cadea hostaleira en España a través da campaña Menú 80 Aniversario, que estivo vixente ata o pasado día 8 de novembro e durante a que se despacharon un total de 3.130 menús deste apreciado artigo vilalbés, tal e como indicou este mércores o director do Parador de Turismo de Vilalba.

Pablo Hermida resaltou o éxito da campaña Menú 80 Aniversario, a través da que Paradores  serviu máis de 400.000 menús, e que agora se prolongará ata o próximo 22 de novembro cunha oferta gastronómica reducida aos oito menús que tiveron máis aceptación durante o último ano.

O director do Parador vilalbés precisou ademais que o capón de Vilalba só pemaneció un mes na carta dos 93 establecementos que Paradores ten na xeografía española.

Durante este tempo, agregou Hermida, todos os clientes que se decantaron por consumir capón de Vilalba tamén foron agasallados cun libro que incluía a receita da preparación deste produto, así como outra información sobre as prestacións do establecemento sito na Torre dúas Andrade, así como dos atractivos turísticos da comarca chairega.

A información transmitida este mércores por Pablo Hermida no transcurso dun xantar con representantes políticos e empresariais de Vilalba motivou palabras de agradecemento do alcalde da capital chairega, o popular Gerardo Cirado, quen felicitou á rede Paradores por achegar a toda a poboación de España os produtos típicos de cada zona.

Criado tamén fixo fincapé na especial vinculación que de sempre existiu entre o Parador de Turismo e Vilalba, xa que "a posta en marcha deste complexo hostaleiro serviu para dinamizar a actividade turística na capital chairega".

O rexedor vilalbés apuntou ademais a conveniencia de avanzar progresivamente na apertura do Parador á sociedade vilalbesa, a fin de popularizar unhas dependencias que tamén son emblema da capital chairega. A proposta de Criado foi recibida de bo grado por Pablo Hermida, quen reiterou a súa pretensión inicial de que "o Parador creza á vez que o fai Vilalba",dixo o responsable do establecemento.

Comentarios