70-74. O CB Breogán mantense invicto despois de oito partidos

O cadro lucense faise coa vitoria en Palencia nun partido que non se decidiu ata o final
Un momento del partido
photo_camera Un momento del partido

O Cafés Candelas Breogán impúxose este venres ao Chocolates Trapa Palencia por 70-74. A pesar da diferenza na clasificación -mentres o Breogán é líder, o Palencia deambula polos postos da parte baixa da táboa-, o encontro mantivo a emoción ata o último minuto.

A igualdade foi a tónica predominante no partido, como reflicte o marcador. Ningún dos dous equipos foi capaz de tomar unha vantaxe que decantase a balanza cara a un dos lados. No descanso, o luminoso reflectía un 37-34 que deixaba todo aberto de cara á segunda parte.

Tras o paso polos vestiarios, ambos os equipos pelexaron por unha vitoria moi importante. Non foi ata os últimos instantes cando o Breogán tomou unha vantaxe cómoda que lle permitiu facerse finalmente co triunfo. Con el, o conxunto adestrado por Natxo Lezkano mantense invicto na táboa con oito partidos gañados e ningún perdido.