104-73. O Breogán imponse nun partido sen concesións ao Coruña

O conxunto lucense gaña no Pazo un duelo no que levou a batuta desde o inicio
Los jugadores del Breogán celebran la victoria
photo_camera Los jugadores del Breogán celebran la victoria

O Café Candelas Breogán sabe o que se xoga en cada partido na Leb Ouro e non quere deixar escapar as vitorias. Así o demostrou este venres no Pazo dos Deportes ante a súa afección no partido contra o Leyma Coruña de Tito Díaz: os lucenses impuxéronse por un nítido 104-73.

Os xogadores de Natxo Lezkano saltaron á cancha coas ideas moi claras. Tanto que despois do primeiro cuarto a vantaxe para os locais xa era de dez puntos (24-14). Non querían os breoganistas que se repetise o guion do partido de ida, no que os coruñeses venceran por 94-85.

O Breogán non baixou o ritmo no segundo cuarto e a diferenza no marcador durante o descanso era xa de 18 puntos (48-30).

A tónica do partido foi a mesma durante a segunda metade e o cadro celeste meteuse no peto un triunfo moi necesario para os seus intereses. Thomas Bropleh foi o xogador máis destacado dos locais.