Unha xornada abordará o día 4 na Casa do Saber a maridaxe do pan

Distintos expertos debaterán sobre a posibilidade de dispor dunha carta de pan nos restaurantes

Pan. EP
photo_camera Pan. EP

LUGO. A Cátedra do Pan e do Cereal, a primeira adscrita ao Campus Terra da USC, celebrará o vindeiro mércores, ás catro e cuarto na Casa do Saber, a xornada O pan dende o campo á mesa. Cal é a maridaxe de cada pan?, na que distintos expertos debaterán, entre outras cousas, sobre a posibilidade de dispor dunha carta de pan nos restaurantes, tal e como sucede cos viños.

Tamén se abordará a situación na que se atopa o cultivo de trigo galego ou a achega nutricional do pan As persoas interesadas en participar na xornada deben formalizar a súa inscrición no correo electrónico catedradopanedocereal@usc. é, enviando os seus datos persoais e xustificante de pago. A matrícula ten un custo de 30 euros e inclúe un cóctel.

Comentarios