A 1906 incorpórase ao modelo sostible de Cerveza de Bodega

Este sistema serve para reducir o uso de envases e residuos
Ignacio Rivera, consejero delegado de Hijos de Rivera. MONCHO FUENTES (AGN)
photo_camera Ignacio Rivera, conselleiro delegado de Hijos de Rivera. MONCHO FUENTES (AGN)

Hijos de Rivera incorporou a 1906 ao proxecto de Cerveza de Bodega que serve directamente a cervexa sen pasteurizar das adegas da súa fábrica ao local de hostalería, minimizando así o uso de envases e residuos, informou a compañía.

A cervexa extra da compañía galega súmase así a Estrella Galicia, que se ofrece nos establecementos co selo "de bodega" por todo o país. 

Con esta aposta, Hijos de Rivera convértese na única cervexeira nacional que ofrece ao cliente dous estilos de cervexa sen pasteurizar, servida directamente das adegas na súa fábrica da Coruña ao local de hostalería. 

Este modelo de negocio contribúe a reducir o impacto ambiental do consumo de cervexa, pondo no mercado o produto sen envase asociado e dotando aos camións de repartición de tecnoloxía moito máis avanzada e eficiente, tanto no que se refire a consumo como a emisións.

Neste sentido, xa existen camións de repartición da compañía alimentados por GLP (gas licuado de petróleo), un combustible máis sostible polas súas baixas emisións contaminantes, e paulatinamente a flota irase adaptando a sistemas máis eficientes e responsables co medio ambiente. 

Comentarios