Fin de refacho para o Polvorín na Estrada

O Polvorín sucumbe logo de tres vitorias consecutivas nun encontro que Escobar empatou no minuto 85, pero que os locais sentenciaron con dous tantos postremeiros
Dos jugadores del Polvorín, durante un partido.AEP
photo_camera Dous xogadores do Polvorín, durante un partido.AEP

A Polvoreira viu cortada contra o Estradense un refacho de tres vitorias (3-1). Non estivo cómodo a filial do Lugo en ningún momento, ademais de cometer graves e determinantes erros defensivos. A igualada momentánea, no minuto 85, a cargo de Escobar tivo resposta por parte do bando local con senllos tantos nos minutos 87 e 93. Os catro tantos do encontro foron marcados na segunda parte. O defensa Quindimil, ocupante da ficha deixada polo lesionado Asier, debutou coa zamarra lucense.

A primeira parte tivo moito ritmo e estivo repleta de alternativas sobre o céspede do Novo Municipal da Estrada. De inicio, foi a Polvoreira o que quixo facerse coa posesión da pelota, pero o Estradense tamén a quixo e por momentos mandou sobre o tapete.