Unha parella de luxo faise coa vitoria nas Carreiras Alas de Vida

Ángel Lozano e Carla Trillo fixéronse coa vitoria absoluta na proba de trail dentro das Carreiras Alas de Vida, en Burela
Los atletas toman la salida en una de las pruebas de este domingo, en Burela. PALEO
photo_camera Os atletas toman a saída nunha das probas deste domingo, en Burela. PALEO

Ángel Lozano e Carla Trillo foron os gañadores absolutos no trail de catorce quilómetros, que se disputou este domingo dentro da quinta edición das Carreiras ás de Vida, celebrada en Burela.

Ángel Lozano terminou o percorrido nun tempo de 1.18.21 horas, coa segunda posición para Patxi Blanco, que chegou a 25 segundos do vencedor; en tanto que o podio completouno Ramón Varela, que chegou tamén co mesmo tempo que o segundo clasificado.

No que se refire á competición feminina, Carla Trillo volveu demostrar o seu potencial ao facerse coa vitoria na categoría e terminar en décimo terceira posición na clasificación absoluta. Carla Trillo completou a proba nun tempo de 1.25.43 horas; seguida por Romina Reimondo, cunha marca de 1.34.09 horas, e Paqui Díaz, cun rexistro de 1.38.37 horas.

O trail de catorce quilómetros tamén contou cunha clasificación por equipos, na que o equipo Toxiza Clube de Montaña foi o mellor cun tempo acumulado de 4.16.36 horas. A segunda posición correspondeulle ao equipo Independente cun rexistro total de 4.19.37 horas; mentres que o terceiro clasificado foi o equipo C.A.R. Rueta, cun acumulado de 4.35.42 horas.

Na carreira de sete quilómetros, o vencedor absoluto e na competición masculina foi Ángel Rábade, con Martín Pardiñas na segunda posición e Conde Llanderozos completando o podio.

Na competición feminina, hai que destacar o triunfo de Susana Rodríguez Gacio, por diante de Ana Vallines e Ana Belén Lorenzo. A presenza de Susana Rodríguez Gacio foi un dos grandes atractivos coa presenza da paratriatleta viguesa, tres veces campioa do mundo e acumula numerosos éxitos na súa carreira deportiva.