2-3. O Polvorín morre na beira

O filial do Lugo cae ante o Somozas no minuto 92 logo de neutralizar un 0-2 en contra na segunda parte ► O veterano Quique Cubas foi o verdugo dos de José Durán, que seguen en postos de descenso â?? A derrota curta o bo momento do cadro branquivermello

Una jugada del partido ante el Boiro. SEBAS SENANDE
photo_camera Unha xogada do partido ante o Boiro. SEBAS SENANDE

UN FINAL DOLOROSO deixou sen puntos a un Polvorín que logrou levantar un 0-2 pero acabou morrendo na beira do desconto cun gol dun veterano de mil batallas no fútbol galego: Quique Cubas. O punta anotou nunha contra no minuto 92 que non permitiu ao filial do Lugo manter a súa boa dinámica de resultados na Terceira División. O tropezo mantén os branquivermellos nunha posición de descenso da que non acaba de saír a pesar dos síntomas de recuperación.

O cadro que dirixe José Durán pagou o seu mal final do primeiro tempo e o inicio do segundo, onde encaixaron senllos goles en xogadas illadas. Cando parecía recuperar o control do partido, cos tantos de Antón e Álex Pérez en propia porta, e saboreaba un punto válido, o ímpeto e a ambición da mocidade dos futbolistas do cadro lucense permitiu unha contra que acabou cunha derrota na Cheda.

Podes ler a crónica completa do partido na edición impresa do Progreso deste luns.

Ficha Técnica
2- Polvorín: Javi Liz, Varo (Luís Díaz, m. 52), Pablo Rey, Pedro López, Matías, Quezada, Morais (Cuadrado, m. 52), Álex Rey (Brunet, m. 79), Antón Escobar, Javi Rey e Rayco.
3- Somozas: Marcos Souto, Javichu, Álex Pérez, David, Quindimil, Juan Martínez, Álex (Dani, m. 94), Gonzalo, Luís Nuño (Jacobo, m. 95), Gerardo e Diego Uzal.
Goles: 0-1, m. 44: Gerardo. 0-2, m. 47: Álex. 1-2, m. 55: Antón Escobar. 2-2, m. 82: Álex Pérez (propia porta). 2-3, m. 92: Quique Cubas.
Árbitro: Francisco Rodríguez Campos. Amoestou a Rayco e Luís Díaz polo Polvorín e a Juan Martínez, Diego Uzal e Álex Pérez polo Somozas.