A Polvoreira divírtese ante o Pontellas

O conxunto de José Durán imponse a domicilio a un rival demasiado débil
Varo, autor de uno de los coles ante el Pontellas.XESÚS PONTE
photo_camera Varo, autor dun das coles ante o Pontellas.XESÚS PONTE

O PorriÑO. A Polvoreira deuse un festín no campo do Pontellas grazas a un gran partido e corta a mala serie que viña arrastrando con catro xornadas consecutivas sen coñecer a vitoria. A última fora unha goleada por 6-0 ante As Pontes.

Na mañá deste domingo volveu golear, pero a domicilio e con catro goles no saco. Era o peor visitante da categoría con só catro puntos conseguidos, pero se desquitó no Porriño. A súa vítima foi un Pontellas que viu como a súa sala de máquinas quedaba sen batería aos poucos para claudicar ante un rival netamente superior. Mala pinta ten o conxunto dirixido por José Curiel, que a cada xornada afástase máis da salvación.

O panorama despexouse aos dous minutos, cando a Polvoreira se adiantou no marcador nun contragolpe. Unha recuperación de Chiqui en campo contrario acabou cun pase en profundidade para Rayco, que se plantou ante Unai e bateuno por baixo dentro da área pequena. A Polvoreira expuxo un choque moi serio. A súa liña defensiva estivo á altura, tamén condicionado polo frouxo partido do seu rival. O seu único disparo a porta nos noventa minutos dllegó ao comezo da segunda parte. Ademais, perderon por lesión a Álex no minuto 23.