O Lugo iguala os seus inicios con menos vitorias

Este curso só puido imporse ao Huesca (3-2) cunha remontada nos últimos minutos de partido
Gerard Valentín discute con el árbitro durante el Lugo-Zaragoza del pasado curso. SEBAS SENANDE
photo_camera Gerard Valentín discute co árbitro durante o Lugo-Zaragoza do pasado curso. SEBAS SENANDE

O Lugo igualou os seus inicios con menos vitorias en sete xornadas disputadas de LaLiga SmartBank, nas que este curso só puido imporse ao Huesca (3-2) cunha remontada nos últimos minutos de partido.

Os branquivermellos promedian un punto por encontro con esta vitoria ante os oscenses na quinta data do calendario, catro empates e dúas derrotas, unha como local e outra a domicilio.

Nas sete primeiras citas da categoría de prata o Lugo sempre gañou máis dun encontro fóra das tempada 2019/20 (superou ao Fuenlabrada e non volveu gañar ata a duodécima xornada) e 1992/93 (impúxose ao Atlético Marbella).

En dúas oportunidades, os lucenses alcanzaron as catro vitorias nos sete primeiros partidos da campaña: nas tempadas 2017/18 (seguidas) e na 2013/14.

quedaron en tres triunfos nas campañas 2020/21, 2016/17 e 2014/15, e en dúas nas tempadas 2018/19, 2015/16 e 2012/13.