O Alcorcón, primeiro semifinalista da Copa de España feminina celebrada en Burela

A internacional Isa García levou polo aire ao Alcorcón ás semifinais da Copa de España

Equipo del Alcorcón en la Copa de España que se celebra en Burela. PRBFS
photo_camera Equipo do Alcorcón na Copa de España que se celebra en Burela. PRBFS

O Alcorcón converteuse no primeiro semifinalista da Copa de España feminina celebrada en Burela. A internacional Isa García levou polo aire ao conxunto madrileño ás semifinais da Copa de España

Isa García anotou un hat-trick, que ademais foron os tres primeiros goles alcorconeros no partido para impulsar ao seu equio ante un Roldán que foi de máis a menos e que tras ter opcións de adiantarse no tramo inicial acabou a mercé das amarelas, que foron superiores en xogo e ocasións ás murcianas.

A primeira metade foi igualada, con opcións para ambos os equipos, aínda que foi o Alcorcón o que chegou ao descanso con vantaxe e ademais dos dous goles enviou dous balóns ao poste.

Na continuación o Roldán intentou reaccionar, pero se topou con Belén de Uña e en só un minuto, antes do 5, quedou o partido visto para sentenza co 4-0. Despois, o Roldán non tivo opcións a pesar de apostar pola porteira-xogadora.