8-1. O Pescados Rubén FSF cumpre contra o pechacancelas

As mariñás proclamáronse campioas de inverno

El Burela cumplió ante el colista. J.Mª ÁLVEZ
photo_camera O Burela cumpriu ante o pechacancelas. J.Mª ÁLVEZ

O Pescados Rubén Burela FSF cumpriu co guion ante o pechacancelas proclamouse campión de inverno na Primeira División feminina nun encontro cómodo para os locais e onde xogaron na portería Lucía e Claudia, do A Fervenza.

O conxunto mariñán encarrilou a vitoria nos primeiros dez minutos de partido, nos que xa dominaba por 3-0, vantaxe que ampliou antes de chegar ao descanso. Na continuación a tónica do partido foi a mesma, cun Pescados Rubén moi cómodo ante un rival que logrou o gol de honra para selar o 8-1 definitivo.

Ficha técnica
8. - Peixes Rubén Burela FSF: Ana Romero, Peque, Cami, Luci, Alves —quinteto inicial—, Lara, Dany, Jenny, Cristina, Bea Mateos, Lucía e Claudia.
1. - Femisport Palau: Mariona; Carri, Marta, Sandra, Vieites —quinteto inicial—,  Merions, Collado, Anna e Luján.
Goles: 1-0, min. 5: Dany. 2-0, min. 8: Cami. 3-0, min. 9: Lara. 4-0, min. 19: Bea Mateos. 5-0, min. 20: Collado (p.p.). 5-1, min. 22: Marta. 6-1, min. 22: Alves. 7-1, min. 26: Luci. 8-1, min. 39: Peque.
Árbitros: Cardero Rodríguez e Guntín Pardo. Amarelas a Jenny, Cristina e Claudia nos peixes Rubén Burela FSF.