62-51. O Ensino atinou a tempo para gañar

O conxunto lucense segue como líder na liga Feminina 2 tras sumar unha vitoria traballada ante o Badaxoz
Sara Cuiña avanza ante Regina Gómez, exjugadora del Ensino ahora en el Badajoz
photo_camera Sara Cuiña avanza ante Regina Gómez, exjugadora del Ensino ahora en el Badajoz

O Durán Maquinaria Ensino impúxose ao Badaxoz por 62-51 nun encontro no que o equipo lucense non estivo moi acertado no tiro, pero si soubo estar centrado en momentos decisivos para levar unha vitoria máis na liga Feminina 2.

O conxunto que adestra Pepe Vázquez mostrouse un tanto irregular durante a primeira metade, o que permitiu que o Badaxoz sempre estivese cerca no marcador e mantivese intactas as súas opcións de vitoria.

A ficha do partido

Ao descanso chegouse cun empate a 30 puntos, unha mostra de que ningún dos dous conxuntos tivo un acerto especialmente alto e que tampouco puideron abrir brecha.

As lucenses melloraron na segunda metade, aínda que non foi ata os últimos minutos do partido cando pegaron o estirón definitivo.