55-60. O Ensino espanta pantasmas en Logroño

O conxunto lucense logra a segunda vitoria da tempada tras un mal arranque

Ainhoa López, durante el encuentro ante el Campus Promete.EP
photo_camera Ainhoa López, durante o encontro ante o Campus Promete.EP

O Durán Maquinaria Ensino encomendouse ao seu defensa para sumar a segunda vitoria da tempada na liga Feminina Endesa e pór fin así a unha serie negativa de tres derrotas consecutivas.

O equipo que adestra Carlos Cantero impúxose en Logroño por 55-60 ao Campus Promete.

O Durán Maquinaria Ensino entrou no partido con bo pé. Aos 17 minutos de xogo dispuña dunha cómoda vantaxe de nove puntos, 17-26, que dilapidou neses tres últimos minutos previos ao descanso, nos que o conxunto rioxano endosoulle un parcial de 12-0.

O equipo lucense saíu enchufado tras o descanso. En cinco minutos lle devolveu un parcial de 0-9 ao seu rival, que lle permitiu coller as rendas do resultado, que xa non cedería ata o final.

O triunfo do Durán Maquinaria Ensino, que segue botando en falta á base estadounidense Breedlove, que está lesionada, cimentouse no acerto ofensivo da escolta sueca Loyd, que anotou 16 puntos, e no poder rebotador da á-pivote nixeriana Nyingifa, que capturou 15 rexeites, ademais de encestar oito puntos.