0-3. O Lugo atopa o gol ante o Compostela

O conxunto dirixido por Rubén Albés levou o Memorial Antonio Bermúdez tras derrotar ao club santiagués nunha gran segunda parte. Barreiro, Campabadal e Juanpe marcaron os goles
Los jugadores del Lugo celebran el tanto de Manu Barreiro, este miércoles en San Lázaro. FERNANDO BLANCO (EL CORREO GALLEGO)
photo_camera Os xogadores do Lugo celebran o tanto de Manu Barreiro, este mércores en San Lázaro. FERNANDO BLANCO (O CORREO GALEGO)

O Lugo, que anotara só un gol nos dous primeiros amigables da pretemporada, anotou tres este mércores no terceiro, ante o Compostela, da Segunda RFEF.

O equipo de LaLiga SmartBank saíu de inicio con Varo; Torrado, Alende, Xavi Torres, Matías, Luís Castro; Borja Domínguez, Hugo Rama; Chris Ramos, Leandro e Manu Barreiro.

Foi o dianteiro santiagués o que adiantou aos lucenses no primeiro minuto de xogo tras un roubo en campo propio.

O Compostela, que xogaba no seu campo, o Vero Boquete de San Lázaro, tivo opcións de empatar pero non o logrou antes do descanso.

Na segunda metade, o Lugo formou con Fran Vieites, Campabadal, Alberto Rodríguez, Carlos Pita, Ros, Lebedenko; Seoane, Juanpe; Gerard Valentín, Mayoral e Carrillo.

Edu Campabadal, que anotara o único gol do Lugo na pretemporada, ante a SD Ponferradina (0-1), ampliou a renda aos 66 minutos ao aproveitar un balón solto na área.

Juanpe pechou a goleada aos 73 minutos ao conectar de cabeza un centro de Gerard Valentín.

Compostela: Pato Guillén, Roque, Jordan, Casas, Jimmy, Baleato, Samu, Salado, Josiño, Parapar e Primo. Tamén xogaron Borja Rei, Queiruga, Guille Torres, Saro, Pablo Antas, Afonso, Fer Beltrán, Rafa Mella, Escudeiro e Pablo Durán.
Lugo: Varo, Torrado, Xavi Torres, Diego Alende, Vesprini, Luís Castro, Borja Domínguez, Hugo Rama, Chris Ramos, Leandro Antonetti e Manu Barreiro. Tamén xogaron Fran Vieites, Campabadal, Alberto, Pita, Javi Ros, Lebedenko, Seoane, Juanpe, Gerard Valentín, Mayoral e Carrillo.
Goles: 0-1, m.1: Manu Barreiro. 0-2, m.67: Campabadal. 0-3, m.73: Juanpe.