3-3. O CD As Pontes araña un milagroso punto no Poboado

Logrou porse por diante do Arenteiro no primeiro treito do partido, pero despois foise desinflando
Un lance del partido entre el As Pontes y el Arenteiro. XOSÉ FERREIRO
photo_camera Un lance do partido entre o As Pontes e o Arenteiro. XOSÉ FERREIRO

O CD As Pontes rabuñou un milagroso punto —o primeiro que consegue no Poboado no seu regreso a Terceira— no seu enfrontamento de onte ante o Arenteiro do Carballiño.

A pesar de que os locais se puxeron cunha vantaxe cómoda ao comezo do partido e xa gañaban 2-0 no minuto 25 grazas aos tantos anotados por Carlos López, que aproveitou un balón morto dentro da área, e por Quique, que marcou de tiro cruzado, os azuis viñeron abaixo de xeito insólito.

Fose do plano deportivo, o partido deste sábado deixou unha divertida anécdota ao coarse no campo un can dunha afeccionada do conxunto local. O incidente liquidouse rapidamente cando un xogador atrapou ao animal.

► Goce da crónica completa coa edición en papel de El Progreso deste domingo ◄

FICHA TÉCNICA:
3.- As Pontes: Paco, Berto (David Paxaro, min. 75), Óscar Rivas, Dani, Álex Cabarcos, Quique (Álex Sánchez, min. 65), Gonzalo, Fidi, David García (Cambón, min. 65), Rubén Pardo e Carlos López.
3.- Arenteiro: Rui, Fajardo, Toño (Padrón, min. 46), Oca, Iago, Ross, Albertito, Manu, Javi Rey (Mitogo, min. 81), Wadir e Jony (Ricar, min. 59).
Goles: 1-0: Carlos López (min. 12); 2-0: Quique (min.24); 2-1: Wadir (min.25); 2-2: Jony (min.39); 2-3: Fajardo (min.44); 3-3: Rubén Pardo (min.77).
Árbitro: Figueiredo Comesaña. Amoestou polo As Pontes a David García e Álex Sánchez. E mostrou cartolina amarela polo Arenteiro a Manu, Fajardo e expulsou a Ross por dobre cartolina amarela no minuto 90.
Incidencias: Partido correspondente á oitava xornada de Liga en Terceira, ante uns 150 espectadores.