2-2. Cruel final na casa para o Ribadeo

O equipo mariñán logrou marcar o 2-1 no minuto 83 pero o As Pontes logrou o empate nos últimos minutos ► Os celestes puxeron as ocasións e os visitantes o control de xogo ► A permanencia parece xa unha quimera con só quince puntos en xogo
Un instante del partido disputado entre el Ribadeo y el As Pontes
photo_camera Un instante del partido disputado entre el Ribadeo y el As Pontes

A crueldade mostrou este domingo as súas armas para furgar no corazón celeste. Puxo o mel nos beizos ao Ribadeo, que afogou cun empate ante o As Pontes, outra vez inducido nos últimos cinco minutos.

O equipo mariñán logrou marcar o 2-1 no minuto 83, pero o rival logrou a igualada nos últimos cinco minutos. Os celestes puxeron as ocasións e os visitantes o control de xogo.

O Ribadeo non sabe matar os partidos. O seu pecado é ese. E empate a empate, as contas saen con tinta negra. A permanencia parece xa unha quimera con só quince puntos en xogo.