2-1. Cavani provoca a primeira derrota del Chelsea 'postMourinho'

O uruguaio marcou o gol da vitoria en París, aínda que o pase a cuartos decidirase en Stamford Brigde. Pola súa banda, o Benfica gañou ao Zenit cun tanto no minuto 91
Cavani celebra su gol ante el Chelsea en el Parque de los Príncipes
photo_camera Cavani celebra su gol ante el Chelsea en el Parque de los Príncipes

Un tanto do uruguaio Edinson Cavani, catro minutos logo de ingresar no céspede, colocou ao París Saint-Germain con vantaxe na eliminatoria de oitavos de final da Liga de Campións ante o Chelsea (2-1) que se resolverá en Stamford Bridge.

O "charrúa", que parece perder o favor do seu técnico, aproveitou un excelente pase do arxentino Ángel di María para superar no man a man a Thibaut Courtois e colocar con vantaxe aos franceses, máis dominadores no campo. Os parisienses empezaran dominando co gol de Ibrahimovic pero sete minutos despois, Obi Mikel puña as táboas no marcador. O tanto de Cavani foi o que sentenciou o encontro.

O resultado supón, ademais, a primeira derrota do Chelsea desde que o holandés Guus Hiddink substituíu no banco a José Mourinho.

VITORIA DO BENFICA. O Estadio da Luz volveu ver este mércores unha nova vitoria no desconto. As aguias impuxéronse este martes ao Zenit por 1-0 no último suspiro cun gol do brasileiro Jonas (min.91) que fixo xustiza aos méritos do equipo lisboeta, ao que lle custou romper a tupida maraña defensiva do conxunto ruso.

Co mozo Renato Sanches (a sensación da liga lusa) como pulmón e o tamén inexperto Lindelof imperial na zaga, o equipo portugués sacou froito da súa boa segunda parte.