1-4. O Celta alonga a costa do Racing de Ferrol a súa serie de vitorias

O amigable deste mércores disputado na Malata foi inaugurado polo local Vidal, pero Nolito botou rapidamente por terra as súas ilusións
Un momento del amistoso disputado en A Malata
photo_camera Un momento del amistoso disputado en A Malata

O Celta de Vigo alargou a súa serie de vitorias logo de remontar ao Racing de Ferrol (1-4) na Malata nun partido amigable no que marcaron os atacantes Nolito, Guidetti e Iago Aspas e o defensa Sergi Gómez.

O equipo ferrolán adiantouse no ecuador do primeiro tempo cun tanto de Vidal, que culminou un rápido contraataque que sorprendeu á defensa celeste. Pero a alegría duroulle pouco ao Racing, pois tres minutos despois Nolito empatou á saída dun córner.

Co marcador igualado chegouse ao descanso. O técnico do Celta, Eduardo Toto Berizzo, moveu o banco e o seu equipo non tardou en apropiarse do choque.

Os vigueses dispuxeron dun par de ocasións para porse por diante, obxectivo que lograría no minuto 60 o dianteiro sueco Guidetti, que segue aproveitando ao máximo os minutos que lle dá o adestrador arxentino.

No minuto 68, Sergi Gómez, cun disparo cruzado, logrou o tanto da tranquilidade para o Celta, e Iago Aspas pechou a goleada nos últimos minutos.