1-1. O Betis de Setién empata contra o Milan na Liga Europa

O Sevilla sufriu para gañar ao Akhisar Belediyespor e o Vilarreal igualou co Rapid de Viena

Quique Setién, en el partido contra el Rapid de Viena. JOSÉ MANUEL VIDAL (EFE)
photo_camera Quique Setién, no partido contra o Rapid de Viena. JOSÉ MANUEL VIDAL (EFE)

O Betis e o Milan empataron a un tanto no estadio Benito Villamarín na cuarta xornada da fase de grupo da liga Europa e deixa moi apertada a clasificación para os dezaseisavos de final tras gañar o Olympiacos grego ante o Dudelange luxemburgués.

Os béticos fixeron unha boa primeira metade coa que lograron ir ao descanso en vantaxe, pero despois o Milan mellorou e logrou o empate que lle valeu para manter a clasificación do grupo F moi axustada.

SEVILLA. O Sevilla, pola súa banda, gañou 2-3 ao Akhisar Belediyespor, pechacancelas do grupo J da liga Europa, nun partido no que sufriu para manterse no liderado grazas a un gol de penalti ao final de Éver Banega tras unha pésima segunda metade, na que os turcos igualaron o 0-2 que lograra na primeira.

Os sevillistas, que xogaron máis de media hora con dez por expulsión de Sergi Gómez, foron moi superiores no primeiro acto e chegaron con 0-2 ao descanso con goles de Manuel Agudo 'Nolito' e o colombiano Luis Muriel, pero no segundo viñéronse abaixo e o Akhisar empatoulle logo de fallar antes un penalti, aínda que Banega evitou o naufraxio ao converter outro a tres minutos do final.

VILARREAL. Un Vilarreal sen compás e coa pólvora mollada rabuñou un empate (0-0) en Viena ante un Rapid que superou por simple fe aos castellonencos na cuarta xornada da liga Europa.

O equipo español, moi irregular, deixouse dous puntos en Viena ao fallar Gerard Moreno unha oportunidade a porta baleira nos últimos segundos do encontro.

DEZASEISAVOS. O Arsenal, Dinamo de Zagreb, Zúric e o Bayer Leverkusen selaron a súa clasificación para os dezaseisavos de final da liga Europa.