0-2. Griezmann despexa as dúbidas en media hora

O Atlético empeza con bo pé a Champions League grazas a dous goles do francés
Antoine Griezmann celebra un gol con Jackson Martínez
photo_camera Antoine Griezmann celebra un gol con Jackson Martínez

O Atlético de Madrid e o francés Antoine Griezmann, con dous goles, só necesitaron 25 minutos para empezar con vitoria a actual edición da Liga de Campións nun exercicio práctico de superioridade e pegada ante o Galatasaray, dobregado polo bo inicio colectivo branquivermello.

Só houbo dúbidas no conxunto madrileño polo que podería supor o 1-2 no comezo da segunda parte, o único momento en que o Atlético perdeu o control dun choque escrito e decidido coa posta en escena, cos dous tantos do internacional francés e cun triunfo que vale xa o liderado do grupo C, compartido co Benfica.

Houbo rotacións no once. A primeira semana do curso con tres partidos provocou catro variantes na aliñación titular: a volta do colombiano Jackson Martínez ao equipo inicial, a estrea como titular do arxentino Luciano Vietto e os primeiros minutos da tempada para Saúl Ñíguez e o brasileiro Guilherme Siqueira. Os focos en dous deles, Jackson e Vietto, a parella ofensiva elixida polo técnico, con Griezmann nunha banda, para o Ali Sami Yen, que nin se encheu nin cohibiu en ningún caso ao Atlético, ao que lle pertenceu o encontro desde o principio, o momento no que, baixo o seu control, definiu o duelo.