Pescadas e heavies 'de pincho' no Resurrection Fest de Viveiro

Desde Porto de Celeiro sinalaron que "este ano, máis que nunca, a colaboración era necesaria"
Merluza do pincho de Celeiro, con certificados. PUERTO DE CELEIRO
photo_camera Pescada do petisco de Celeiro, con certificados. PORTO DE CELEIRO

A marca Merluza de Pincho de Celeiro e o Resurrection Fest declararon "aberta a súa colaboración" de face á celebración da 16º edición do festival que terá lugar entre os días 26 e 28 de agosto no municipio lucense de Viveiro.

A sinerxía entre ambas as marcas leva dando desde hai anos, dado que son os "principais embaixadores de Celeiro e das súas virtudes": nun caso, por ser "o festival de metal e hardcore máis importante do mundo", e, no outro, por tratarse dun "produto de primeira calidade, obxecto de premios e certificacións".

Desde Porto de Celeiro, entidade que ampara a marca Merluza de Pincho de Celeiro, sinalaron que "este ano, máis que nunca, a colaboración era necesaria".

Por esta razón, desenvolveron unha campaña cunha lema común: "En Celeiro somos moi de pincho".

Segundo os promotores, trátase dun "concepto que fai unha chiscadela á indumentaria dos amantes do heavy metal e a arte de pesca sostible, o petisco ou palangre, que os barcos de Porto de Celeiro empregan a captura da pescada".

Comentarios