O Burela sucumbe no derbi ante O Parrulo

A falta de puntería lastrou ao equipo mariñán, que mereceu máis
Renato, tras dar un pase ante el ferrolano Saura. EP
photo_camera Renato, tras dar un pase ante o ferrolán Saura. EP

O Pescados Rubén Burela afúndese na táboa tras caer por 4-1 ante O Parrulo Ferrol no derbi galego disputado no pavillón da Malata.

O choque empezou cunha clara ocasión para os visitantes, pero o disparo de Renato desde a frontal da área estrelouse no pau. O Burela levou a iniciativa nos primeiros minutos. Despois, ambos os equipos mantiveron un competido intercambio de golpes.

A dous minutos do final do primeiro período, Adri anotou o 1-0 cun disparo desde o bordo da área. Matamoros e Renato dispuxeron dunha dobre oportunidade antes do descanso, pero Illi evitou o os seus to para os laranxas.

Saura fixo o 2-0 tras un bo centro de Rahali. Na seguinte xogada, Everton anotou o tanto burelés cun tiro pegado ao pau. A igualdade era máxima, pero Saura fixo o 3-1 e o Pescados Rubén Burela apostou por colocar a Everton como porteiro xogador. A un minuto do final, Iván Rumbo anotou nun disparo desde campo propio a portería baleira o 4-1.

4.- O Parrulo Ferrol: Illi, Adri, Saura, Rahali e Hélder —quinteto inicial—. Iago Rodríguez, Diego Núñez, Miguel e Iván Rumbo.
1.- Peixes Rubén Burela FS: Edu, Joselito, Matamoros, Renato e Álex Diz —quinteto inicial—. Loito, Luisma, Pitero, Everton, Vargas e Pope.
Goles: 1-0, m.18: Adri. 2-0, m.20: Saura. 2- 1, m.21: Everton. 3-1, m.31: Saura; 4-1, m.39: Iván Rumbo.
Árbitros: Carreira Romeu e Ferrero Carballal. Amoestaron a Illi e Saura, do Parrulo, e ao burelense Pope.