O Burela consuma en Zaragoza a súa oitava vitoria consecutiva

Peque adiantou o Pescados Rubén Burela FSF no minuto 3 de xogo
Peque conduce el balón durante un partido. PRbFS
photo_camera Peque conduce o balón durante un partido. PRbFS

Cun temperán tanto de Peque aos tres minutos de xogo, nunha contra dúas para un, comezaba o Pescados Rubén Burela FSF mandando no choque ante un Sala Zaragoza que tardou en meterse de cheo no partido. Dous minutos despois Jane, ao segundo pau, aproveitaba un balón solto para ampliar a renda lucense.

Así comezou o partido que permitiu ao equipo que adestra Julio Delgado a súa oitava vitoria consecutiva neste inicio da liga de Primeira División feminina de fútbol sala, onde o conxunto mariñán mantén un intenso duelo pola cabeza da clasificación xunto ao Futsi Atlético e o Ourense Envialia, os tres equipos con pleno de triunfo.

►A crónica completa do partido, na edición impresa deste luns de El Progreso

1 - Sala Zaragoza: Suzan; Raphinha, Jenifer, Lioba, Livia —quinteto inicial—, Lidiane e Paola.

3 - PEscados Rubén Burela FSF: Ana Romero; Dany, Peque, Luci e Jenny  —quinteto inicial—, Bea Mateos, Jane, Jozi (segunda porteira), Ale de Paz, Lara Balserio e Jenny Lores.

Goles: 0-1, min.3: Peque. 0-2, min.5: Jane. 1-2, min.15: Paola. 1-3, min.35: Dany.

Árbitros: Alonso Montesinos e Fernández Sánchez do Colexio Zaragozano. Recibiron cartolina amarela Raphina na Sala Zaragoza; e Peque, Bea Mateos, Jenny Lores. Expulsaron a Julio Delgado, adestrador do Pescados Rubén Burela FSF.

Incidencias: Pavillón Municipal La Granja, en Zaragoza. Uns 350 espectadores nas bancadas.