1-2. A derrota máis honrosa dos Pescados Rubén

A meta do Inter Álex González, exjugador dos Pescados Rubén, freou ao equipo burelense nun dos seus mellores partidos da tempada. Xande e Pixote mostraron un bo nivel no seu debut e demostraron que poden achegar
Joselito presiona a un jugador del Movistar Inter. PRBS
photo_camera Luisma e Álex Diz tratan de levar un balón no partido de do sábado no Vista Alegre.PRFS

O Pescados Rubén Burela FS encaixou unha derrota honrosa e cruel ante o poderoso Movistar Inter, líder de Primeira División. Os burelenses callaron un dos seus mellores partidos da tempada, pero se toparon cun Álex González, exjugador do equipo de Burela, en estado de graza, contendo baixo a portería madrileña case todas as súas tentativas. O partido foi vibrante, cunha primeira metade intensa e nivelada, marcada pola maior efectividade madrileña, e unha segunda na que os mariñáns tiveron máis e mellores chegadas.

O primeiro en golpear foi Gadeia, ao culminar unha contra para colocar o 0-1 pasados os dous minutos do partido.

A reacción local permitiu ver un cruzamento de chegadas de Renato e Borja e un disparo de Elisandro ao traveseiro. Ricardinho puxo o 0-2 nada máis entrar no partido nun fallo defensivo burelense, pero o equipo local non se rendeu e gozou de ocasións por medio de Pixote, Xande e Renato, aínda que tamén Gadeia lanzou outro disparo ao pau por parte do Inter.

SEGUNDA METADE. A segunda metade mantivo o alto ritmo e a elevada secuencia de chegadas, sobre todo por parte local. O primeiro en buscar o gol foi o incisivo Renato, aínda que Borja respondeu ao enviar o balón ao traveseiro de Kaluza.

O premio ao gran traballo burelense chegou da man de strong <>Joselito, que enviou á rede un servizo de Luisma, facendo soñar á parroquia laranxa.

A reacción poderosa do Movistar Inter topouse por cuarta vez co pau nun disparo de Marlon que detivo Kaluza antes de golpear no poste.

A fe burelense seguiu inquebrantable e Xande puxo en apertos por dúas veces a Álex, igual que Pixote, que lanzou alto ou Álex Diz, que non puido culminar unha boa acción de Xande. Os grandes minutos laranxas non tiveron o premio desexado porque Renato estrelouse no traveseiro nun gran disparo de falta.

Tras un disparo de Ricardinho, que topou coa cara de Kaluza, Matamoros buscou o gol de cabeza antes de que o Inter colocásese con cinco faltas.

Bebe rozou o terceiro tanto interista cun disparo alto, pero o tramo final do partido tivo cor laranxa. Juanma apostou por Joselito como porteiro-xogador a falta de case 3 minutos, pero o Inter mantivo a compostura para levar 3 puntos moi traballados ante uns Pescados Rubén FS que non deixou de intertarlo ata o final co propio Joselito e Álex Diz topándose con Álex nunha gran ocasión a falta de 15 segundos.