4-0. Golpe de autoridade inaugural por parte do Burela

O conxunto mariñán desfíxose sen demasiados apuros dun Torreblanca Melilla incapaz de xerar perigo
Un momento del partido. PRBFS
photo_camera Un momento do partido. PRBFS

O Peixes Rubén Burela FSF iniciou o seu defensa do título ligueiro da Primeira División feminina realizando unha auténtica declaración de intencións.

Ante un Torreblanca Melilla que quere optar a comer na mesa das mariñás, as futbolistas dirigadas por Iván Cao, Lucas, fixeron un partido moi completo, foron superiores durante os 40 minutos de xogo e non sufriron para vencer con autoridade por un rotundo 4-0.

Empezaron o encontro moi enchufadas os locais, quen no minuto 3 xa vencían grazas a unha fantástica definición de Ale de Paz tras un bo pase por elevación de Peque.

â?? A crónica completa coa edición en papel do Progreso deste domingo

FICHA TÉCNICA:
4.- Peixes Rubén FSF: Sandra; Leti, Ale de Paz, Peque, Dany —quinteto inicial—, Elenita, Bea Mateos, Emilly, Elena Aragón, Cami, Lara Balseiro e Jozi (porteira suplente).
0.- Torreblanca Melilla: Sara Soares; Jhennif, Nerea Miralles, Julia, Bia —quinteto inicial—, Juliana, Nona, Guti, Indira e Patri (ps).
Goles: 1-0, min 3: Ale de Paz. 2-0, min 10: Elena Aragón. 3-0, min 35: Dany. 4-0, min 38: Emilly Marcondes.
Árbitros: Carreira Romeu e Ferrero Carballal (Galicia). Expulsaron no minuto 37 á melillense Guti. Tamén amoestaron ao local Bea Mateos e ás visitantes Sara Soares e Jhennif.
Incidencias: Encontro disputado en Vista Alegre ante uns 150 espectadores