3-1. Naufraxio en Bouzas

O Viveiro sofre a pegada do Rápido na segunda parte e márchase sen carga do Baltasar Pujales a pesar dos seus intentos de puntuar a domicilio
Rolle intenta bajar un balón ayer en Vigo. ATLÁNTICO DIARIO
photo_camera Rolle intenta bajar un balón ayer en Vigo. ATLÁNTICO DIARIO

O Viveiro continúa encaixando demasiados goles a domicilio e iso provoca que os mariñáns non volvan a conseguir puntos xogando lonxe de Cantarrana desde a xornada inaugural, cando igualaba en Redondela ante o Choco.

Os celestes caeron onte en Vigo ante o Rápido de Bouzas nun partido moi nivelado na primeira metade, pero que gañou en xogo e ocasións na segunda. O conxunto aurinegro levou o mango nos primeiros compases do choque, mentres que o Viveiro, acazapado, buscou algún contragolpe co que sorprender a Vila.

O conxunto local quedou preto de anotar en varias ocasións no primeiro tempo, pero o bo facer de Manu Cedrón baixo paus permitiu ao Viveiro sobrevivir en Bouzas.

Pero o marcador a cero durou dous minutos da segunda parte, cando Adrián Rodríguez cedeu o coiro a Cellerino que, á altura do balcón da área, axustou un remate raso polo segundo pau ao que non chegou Manu Cedrón. O gol noqueó aos pupilos de David Páez.

Once minutos despois, os locais ampliaron a renda. Un centro de Javi Otero ao corazón da área atopou a chegada en segunda liña de Pablo Lede, que, sen pensalo, axustou un remate ante o que nada puido facer o porteiro. O Viveiro recortou distancias por medio dun disparo de Odilo que impactou en Arán e superou por alto a strong <>Vila.

O gol espoleó aos mariñáns que puideron empatar. Vicente, a servizo de Xaime, non acertou a dar dirección a un balón franco. Na seguinte acción, o cadro aurinegro sentenciou. Tras un córner botado por Pablo Lede, o coiro chegou a Adrián Rodríguez que, libre de marca, enviou ao fondo da portería un remate por baixo.

Tras o terceiro tanto, o Viveiro mostrou a súa mellor versión en procura do gol. Xaime e Sidibe, leste en varias ocasións, puideron apertar máis o tenteador, pero non axustou para que o Rápido de Bouzas levase os puntos á súa marcadora e deixase a cero ao Viveiro.

Ficha técnica.
Rápido de Bouzas: Vila; Adrián, Arán, Iago, Jesús; Odilo; Javi Otero (Álex Rey, m.
80), Pablo Lede (Carlos Pereira, m. 83), Noel, Adrián Rodríguez (Millán, m. 80); e Cellerino
(Sanabria, m. 88).

Viveiro: Manu Cedrón; Agus (Juan, m. 87), Dani Fernández, Edgar, Pablo Rey (Julián Neto, m. 80), Xaime, Marcos González (Brais Prieto, m. 87), Rolle (Sidibe, m. 62), Asier (Álex Meitín, m. 62), Vicente e Arturo.

Goles: 1-0, m.46: Cellerino. 2-0, m.58:Lede. 2-1, m.68: Arturo. 3-1, m.72: Odilo.

Árbitro: Padín Pita (Delegación de Ferrol). Amoestou ao xogador visitante Asier e aos
locais Jesús e Pablo Lede.

Incidencias: Encontro disputado no Baltasar Pujales, en Vigo, ante uns 100 espectadores.