2-3. Emilly rescata o triunfo no último minuto en Elxe

Aproveitou un rexeite cun tiro de volea que permite aos Pescados Rubén seguir sumando
Las jugadoras celebran la victoria en Elche.PRBFS
photo_camera As xogadoras celebran a vitoria en Elche.PRBFS

Vitoria moi traballada do Pescados Rubén Burela FS na cancha do pechacancelas nun partido onde non estiveron nin Peque nin Bea Mateos e onde un gol de Emilly no minuto final deu o triunfo ás laranxas.

O conxunto local adiantouse no marcador no primeiro minuto cun disparo de Bet Carrasco. As visitantes buscaron a portería contraria, pero incluso as laranxas xogaron cunha menos tras un dobre amarela a Jenny no minuto 17.

Cami ao segundo pau e Cilene cun zapatazo á escuadra deron a volta ao marcador na segunda parte. Pero con xogo de cinco, os locais de novo igualaron o encontro cun gol ao segundo pau. Pero a goleadora Emilly atopouse cunha volea tras un rexeite da gardameta local para anotar o 2-3 final.

.Ficha técnica
Joventut D'Elx: Ana Eliza, Morote, Claudia, Bet e Eli —quinteto inicial— Paula, Nanna, Nekane, Judit e Romina.

Pescados Rubén Burela FS: Sandra, Dani, Camila, Ale e Leti —quinteto inicial— Cilene, Lara, Elena, Elenita, Emilly e Jenny.

Goles: 1-0, min. 1: Bet Carrasco; 1-1, min. 22: Cami; 1-2, min. 29: Cilene; 2-2, min. 40: Paula Morote; 2-3, min. 40: Emilly.

Árbitros: Andreo Martínez e Reig Miralles. Amarelas aos locais Paula Morote, Judit e Romina no Joventut D'Elx e con dobre amarela Jenny Lores (m. 17) no Pescados Rubén Burela FS.

Incidencias: Partido da sexta xornada de Liga na Esperanza Lago.