1-7. O Pescados Rubén imponse con autoridade na cancha do Penya Esplugues

As mariñás amosaron na primeira parte a súa mellor versión do que vai de tempada
Las capitanas de Penya Esplugues y Pescados Rubén, con el equipo arbitral, antes del inicio del partido de este sábado. EP
photo_camera Las capitanas de Penya Esplugues y Pescados Rubén, con el equipo arbitral, antes del inicio del partido de este sábado. PRBFS

O Pescados Rubén Burela FS feminino deu un golpe na mesa e venceu por 1-7 na súa visita á cancha do Penya Esplugues na cuarta xornada de Liga de Primeira División de fútbol sala feminino.

O conxunto laranxa mostrou a súa mellor versión da tempada na primeira parte e foise ao descanso con 0-4 no marcador. Nos segundos vinte minutos baixaron un pouco o ritmo, pero aínda así deulles para ampliar a vantaxe no marcador ata o 1-7 final.

Entre as laranxas destacou Peque, cun hat trick. Os outros goles anotáronos Dany (2), Cilene, de penalti, e Ale de Paz. Con este resultado e o xogo exhibido en terras catalás, o equipo que dirixe Lucas mostra que con tempo e paciencia o equipo vaise engrasando para poder dar a súa mellor cara segundo pasen as xornadas de Liga.