1-3. O Pescados Rubén logra unha vitoria con oficio

As mariñás impuxéronse ante un combativo Rayo Majadahonda
Un lance del encuentro entre el Pescados Rubén y el Rayo Majadahonda.EP
photo_camera Un lance del encuentro entre el Pescados Rubén y el Rayo Majadahonda.EP

O conxunto feminino do Pescados Rubén Burela tirou de oficio e pragmatismo para traerse os tres puntos da súa segunda visita consecutiva a terras madrileñas. As burelistas derrotaron por 1-3 a un voluntarioso Rayo Majadahonda que en ningún momento deuse por vencido e loitou ata o final por meterse no partido, aínda que apenas inquietou ás visitantes no epílogo.

Cami puido adiantar ás mariñás no minuto 4, pero o seu lanzamento atopouse co traveseiro. Un minuto despois, a madrileña Peke puña por diante aos locais cruzando ben ante Sandra Caixa de correos logo de roubar un balón na medular.

Responderían rápido as de Lucas cun internada de Peque na que cedía para Bea Mateos que, chegando desde atrás, fusilaba a meta majariega. As da Mariña iríanse por diante ao descanso grazas a un gol de Peque, que resolvía con acerto un balón que lle quedou na área.

Na segunda parte, Dany aproveitaba unha gran triangulación con Peque e Leti Cortés para marcar no segundo pau e o electrónico xa non se movería máis.

Intentouno o Raio Majadahonda con Pitu de porteira-xogadora nos últimos dous minutos e medio, pero as burelistas só concedéronlles un ataque ás madrileñas.