1-1. Sesenta segundos de furia para o Vilalbés

Os chairegos arrincan un punto do campo das Lavercas nun duelo no que os goles chegaron nun minuto e ao comezo. Os chairegos levan catro xornadas sen perder
Un lance del Alondras - Rácing Vilalbés.AEP
photo_camera Un lance das Lavercas - Rácing Vilalbés.AEP

Prosegue a boa senda de resultados do Racing Club Vilalbés ao arrincar un punto da súa visita ao feudo das Lavercas (1-1). O equipo dirixido por Simón Lamas encadea xa catro xornadas sen coñecer a derrota. Os locais, que contan por empates os seus tres últimos encontros, adiantáronse no marcador aos seis minutos de xogo por medio de Marwan, pero só un minuto máis tarde, o dianteiro Cuadrado logrou o definitivo 1-1 cun disparo afastado que colleu desprevido ao porteiro local, Ayoub. No tempo engadido, o revulsivo Moreda tivo nas súas botas o tanto da remontada, pero foi anulado por fóra de xogo.

Apenas seis minutos bastáronlle ao cadro de Morrazo para porse por diante no marcador. Aproveitando unha falta desde o costado dereito, Iván Pérez centrou ao corazón da área e Marwan, libre de marca aínda que en posición moi forzada, superou de cabeza a Pita.

A alegría duroulle moi pouco aos locais, pois segundos máis tarde, o Vilalbés restableceu a igualdade. Cuadrado recolleu o balón a uns 30 metros da meta contraria e armou un potente disparo que colleu a contrapié ao porteiro Ayoub, mal colocado, para acabar coándose ata o fondo da rede.