''A carne desta raza é moi veteada e moi xugosa''

José Luis González (Foto: EP)
photo_camera José Luis González (Foto: EP)

José Luis González, propietario da parrillada Santa Comba, que inicia mañá unhas xornadas de carne vianesa

Canto durarán as xornadas?

Empezan mañá e segurián durante toda a segunda quincena deste mes.

Son as primeiras que se fan en Lugo?

Si, según lle consta á Federación de Razas Autóctonas Galegas-Boaga.

Que se ofrecerá?

Para facelas matei dous becerros criados con todas as garantías da asociación de criadores desta raza. Proceden da gandeiría Gaio, de O Biduedo, en Triacastela. Son animais duns dez meses, que foron criados con leite e pasto e nos últimos meses, para cebalos, con cereais. Ofreceremos churrasco, chuleta, chuletón, ossobuco, paletilla e, como novidade, tamén ferradura.

Consiga AQUÍ la información completa

Comentarios