Mera: Yago, Varela, Luis Neira, Martín, Óscar Fernández -cinco inicial- Óscar Sánchez, Prego, Iván Prego,. Pérez e Ismael.

Brulak: David, Arcadio, Lobeiras, Cabanas, Recende -cinco inicial- Santi, Cancio, Quini César, Alan e Curro.

Goles: Sergio e Óscar marcaron polo Mera, Lobeiras (3) e Recende (2).

Árbitros: Miguel Sierra Márquez e José Luis Rey Hermida.

Incidencias: Partido disputado mo Municipal de Canide.

O Brulak certificou a súa permanencia en Primeira A co seu triunfo en Mera nun enfrontamento que domiñou de principio a fin.

Os xogadores lucenses saíron convencidos da victoria e controlaron o partido nos primeiros 30 minutos. A pesar de irse ao descanso co 0-1, gracias ao tanto de Recende, mereceron mais.

Conseguírono á volta de vestiarios, gracias aos tantos de Lobeira que situaron o 0-3 no electrónico. A partir de aí só houbo tempo para que os locais puidesen reducir distancias e que os chairegos finiquitasen o choque con dous goles mais obra de Recende e Lobeiras.