Martes. 20.11.2018 |
El tiempo
Martes. 20.11.2018
El tiempo

AS DEZ PROPOSTAS

Castronomía de Outono, tres días para saborear os produtos de Castro

Hostaleiros de Castro
Hostaleiros de Castro
Dez locais elaboran propostas gastronómicas, que servirán ata o domingo, con carnes, mexillóns ou queixos das empresas da zona

Baixo o suxestivo nome de Castronomía de Outono, dez establecementos de hostalaría de Castro de Ribeiras de Lea presumen dende hoxe ata o domingo da calidade dos produtos das empresas da zona, coma son os lácteos de Quescrem (Innolact) e Leitigal,os mexillóns de Mar de Lorbé (Vitalmar), ou as carnes de Frilea e do Grupo Sada.

"Cociñamos con tenreira, porco ou polo, tres locais fan cada carne, con mexillóns e queixo, metres que a pastelería Améndoa se encarga do postre", precisan dende a organización, a cargo dos establecementos Cóndor, Chus e Paco, que tamén promoverán en abril unha nova edición do concurso de tapas.

Ademais dos organizadores, os outros sete locais que participan son Carballeira, Suso, Río Lea, Sagitario, Folgar, Puente e Améndoa. As súas respectivas propostas poderanse degustar hoxe e mañá á noite, de 20.00 e 0.00 horas, e tamén o domingo 5 a mediodía, de 12.00 a 15.00.

Aqueles clientes que proben oito da dez tapas ofertadas poderán entrar nun sorteo de diversos agasallos, froito da colaboración de preto dunha vintena de negocios da volta.

Castronomía de Outono, tres días para saborear os produtos de Castro
Comentarios