O Burela feminino caeu este luns antes o Poio nas semifinais de Liga

A masculina tivo descanso esta fin de semana antes da última sesión, que será o 7 de maio
BURELA XUVENIL FEMININO
photo_camera BURELA XUVENIL FEMININO

Grupo 1º

Descanso na categoría antes da última sesión, que se disputará a próxima fin de semana. O Burela e o Meigallos loitan por entrar na última fase polo ascenso á División de Honra.

No capítulo de descensos, só o Guitiriz deixará a categoría, o resto volverán a estar na Galega a próxima tempada.

Liga Feminina

O Burela caeu nas semifinais de Liga ante o Poio por 0-2 na súa propia casa. Era este o único representante da provincia que quedaba para facerse co título pero perdeu a oportunidade este luns. Primeira parte sen goles para os dous equipos, moi igualada e disputada que se rompería co primeiro tanto das rivais tres minutos despois de iniciada a segunda metade.

A cinco odo final o Poio completou o 0-2 do final e mantivo a raia ao Burela para asegurarse a vitoria e o pase á final

BURELA 0 - 2 POIO

Burela FS (Pescados Rubén): Ester, Daria, Claudia, María D, Sofiia, Nerea, Iria, María F, Fátima, Sofía e Laura.
ED Poio Pescamar FS: Estela, Lucía, Sofía, Iria. (1), Andrea, Marta, Irene, Olalla (1), Sara e Luna.
Cancha: Vista Alegre.