O Castro cae ante o Viaxes Amarelle no único partido da semana, adiado da xornada 12

Descanso na categoría masculina, que dará comezo á segunda fase a próxima fin de semana con Acasti Reformas e Casás loitando polo título
INF FEM_Ribeira-Castro_Noe-6
photo_camera INF FEM_Ribeira-Castro_Noe-6

vitar o descenso.

Consulta aquí a clasificación

5 CORUÑA 6 - 1 ACASTI REFORMAS

Academia 5 Coruña FS: Brais, Sabino (2), Diego (1), Nico (2), Sergio, Adrián, Miguel, Eder, Tinet, Guillermo e Mauro (1).
ADC Lugo Sala Acasti Reformas: Adrián F, Pablo (1), Yago, Adrián S, Sergio S, Sergio V, Brais, Manuel, Manuel José e Dani.

Liga Feminina

Non houbo competición tampoco na feminina esta fin de semana pero si se xogou o partido adiado da pasada xornada, que se disputou o martes. O Castro e o Amarelle pelexaban polo liderado, que queda nas mans do equipo coruñés trala vitoria incuestionable de 5-1.

O Amarelle aínda non perdeu no que vai de curso e xa é campión de grupo a falta de dúas xornadas para terminar. O Castro ten unha segunda praza clarísima polo momento pero aínda non está libre de perdela xa que ten unha xornada máis disputada.

Malia a derrota foi o Castro o que abriu o marcador aos tres minutos pero pouco lle duraría a boa nova xa que o Amarelle empatou ao dous minutos e no descanso xa estaba 3-1.

AMARELLE 5 - 1 CASTRO

Viaxes Amarelle FS: Rocío, Claudia (2), Sara (1), Alma, Sofía (1), Ruth, Raquel, Antía, Valentina (1) e Alexandra.
FSF Castro Carnemax: Noa, Nerea (1), Marta, Carla T, Emma, María, Lucía, Aroa, Ainara, Aldara e Carla R.