Xornada para olvidar con derrota para todos os equipos da provincia

Acasti Reformas e Ribeira son os mellor situados na táboa entre os da provincia e malia perder, a súa posición non cambiou

Mala xornada para os equipos da provincia que caeron derrotadas nos seus duelos. Para o Acasti Reformas a derrota on cambiou nada, xa que segue afastado do anterior e do posterior. 1-5 perdeu con un dos aspirantes ao título, Narón. Máis igualdade na primeira parte, que rematou 1-2. Pero o xogador visitante Martín marcou a diferenza cun hat trick que foi incontestable.

O Ribeira tamén perdeu nun resultado similar, 4-1, na cancha do Parrulo. O marcador estivo igualado ata o minuto 30 cando con dous goles seguidos o local puxo distancia  para coroar o resultado no último minuto

Consulta aquí a clasificación

Máis avultado foi o resultado do Casás co Esteo (5-10). O equipo local foi o encargado de abrir a caixa dos goles no minuto 2 pero catro máis tarde no marcador figuraba 1-3. A partir de aí o visitante foi superior e seguiu goleando e abrindo fenda sen dar opcións aos amarelos.

O Meigallos tamén caeu, nesta ocasión ante o pechacancelas, o Club del Mar. Moita igualdade na primeira parte, que terminou 3-3 tras un intercambio de goles. Foi na segunda cando o local afastouse do rival no marcador subindo a conta ata o 7-3 do final.

PARRULO 4 -1 RIBEIRA

Peluquerías Vero'S O Parrulo A: Gabriel, Daniel, Carlos, Gael A (1), Iago, Hugo (1), Íker (1), Gael M, Rubén (1) e Asís.
Ribeira FS: Sergio, Ignacio, Pedro, Yoel (1), Hugo A, Daniel, Hugo F, Alma e Ángel.
Cancha: Esteiro.

ACASTI REFORMAS 1 - 5 NARÓN

ADC Lugo Sala Acasti Reformas: Asier, Roi, Xoel, Álex, Mateo, Mauro, Pablo A, Daniel, Pablo P (1) e Enzo.
SDCyR Narón O Freixo: José, Aitor, Martín M (4), Sergio, Iago P, Iago A, Miguel, Diego, Martín L (1) e Hugo.
Cancha: O Palomar.

CASÁS 5 - 10 O ESTEO

Club Polideportivo Casás: Martín G, Martín F, Hugo (2), David, Telmo (1), Álvaro, Mateo e Diego (1).
O Esteo FS: Íker, Daniel, David V (1), Hugo M (3), Marcos (4), Adrián, David B (2) e Hugo G.