O Chantade e o Monforte vencen a equipos da zona baixa e o Calasancio foi derrotado polo líder

En Segunda, vitoria do Calasancio B mentres o Monforte B cae cun dos seus iguais
LPI MONFORTE-OURENSE CF B6
photo_camera LPI MONFORTE-OURENSE CF B6

Primeira

Vitoria de Monforte e Chantada nesta nova sesión de liga antes da Semana Santa, o que lles permite aos tres equipos da provincia manterse xuntos na táboa aínda que as distanacias entre eles amplíanse.

O mellor situado é o Monforte, que venceu pola mínima esta fin de semana ao Maceda, un dos equipos da zona baixa da táboa. Érik foi o responsable do único gol do partido, xa no minuto 10, e foi suficiente para sumar os tres puntos.

Tamén houbo vitoria para o Chantada, que se levou un resultado a favor de 1-4 ante o Santa Teresiña, un equipo da súa zona. A primeira parte rematou cun gol a favor do Chantada, pero xusto á volta empataron os locais. Pero foi un espexismo, xa que o Chantada abriu fenda de cara ao final.

Consulta a clasificación aquí

A derrota da xornada foi para o Calasancio, ante o líder do grupo, o Pabellón. 0-3 foi o resultado pero non significou un paseo para o Pabellón, que si abriu cedo o marcador, no minuto 6. Sen embargo a conta non se ampliaría ata avanzada a segunda parte. O último tanto entrou no desconto.

CALASANCIO 0 - 3 PABELLÓN

CP Calasancio: Matías, Luis, Adrián, Yoel, Roi, Germán, Luca, Fabián, Samuel, Martiño e Noé. Tamén xogaron Alejandro, Marco, Carlos, Marcos e Tiago.
Pabellón ED Ourense: Daniel G, Alejo, Daniel P, Iker S, Lalo, Pedro, Álvaro G, Jose, Álvaro V, Hugo, Iker I. Tamén xogaron Pablo, Diego, Gael e David.
Goles: 0-1 (6´): Alvaro. 0-2 (56´): Diego. 0-3 (80´): Daniel.
Árbitro: Yhosep Alejandro Jorge Lagos.

MACEDA 0 - 1 MONFORTE

CEDC Maceda: Xian, Manuel, Pablo, Jacobo, Teo, Gabriel, Raul, Manuel, Mateo, Mario e Eric. Tamén xogaron David, Lucas e Xurxo.
CF Monforte: Asier, Carlos, Aldara, Hugo L, Enmanuel, Uxío, Brais, Érik L, Sharon, Lucas L e Lucas R. Tamén xogaron Alexandre, Hugo F e Izhar.
Goles: 0-1 (10´): Erik.
Árbitro: Manuel González Castro.

SANTA TERESIÑA 1 - 4 CHANTADA

CDC Santa Teresiña:  .Manuel, Daniel, Pablo G, Diego, David G, Nuno, Xoel, David O, Froylan, Adrián e Matías. E tamén xogaron Rubén, Thiago, Pablo C, Antonio e Yaser.
ED Chantada: Lucas, Martín, Óscar, Adrián González, Mateo, Gael, Mario, Pablo, Yago, Adrián V e Francisco. Tamén xogaron Xabier, Piero, Isaac, David e Adrián G.
Goles: 0-1 (29´): Martín. 1-1 (42´): Froylan. 1-2 (50´): Gael. 1-3 (77´): Gael. 1-4 (78´): Mateo.

Segunda

O Calasancio B suma unha nova vitoria, a sétima tras enfrontarse ao colista, o Amencer. O equipo monfortino dominou o xogo e marcou o primeiro gol na primeira metade. Na segunda chegou o segundo tanto e o marcador non se moveu máis, malia a expulsión do defensa local por dobre amarela.

Derrota pola contra para o Monforte B ante un dos equipos tamén da zona de abaixo. O conxunto monfortino pagou cara unha primeira parte na que saíron perdidos, xa que encaixaron 3 goles en 8 minutos. Tras un novo tanto en contra, o Monforte B reaccionou e marcou o primeiro para irse ao descanso 5-1. Na segunda metade só destacou o gol de penalti do Monforte B.

AMENCER 0 - 2 CALASANCIO B

AXD Amencer: Salvador, Gabriel, Pablo, Bruno, Álvaro, Martín, Matías, Samuel, Xacobe, Aarón, e Íker. Tamén xogaron Hugo, Mateo, Iván, Nicolás e Lucas.
CP Calasancio B: Héctor, Arnau, Erea, Roi, Alejandro, Hugo R, Marcos, Jorge V, Hugo B, Markus e Miguel. Tamén xogaron Fernando, Wilmer, Paula, Antonio e Samuel.
Goles: Hugo B (25') e Markus (60').
Árbitro: David Vázquez Requeijo.

TERRAS DE MASIDE 5 - 2 MONFORTE B

ED Terras de Maside: Mauro A, Andrés, Víctor, Lucas, Xabi, Xairo, Ismael, Íker, Mauro F, Marc e Anxo. Tamén xogaron Daniel, Hugo, Brayan e Scarlett.
CF Monforte B: Clay, Andy, Angie, Rayan, Martín, Álex G, Pepe, Pau, Álex P, Héctor e Fabrizio. Tamén xogaron Noa, Sara, William, Mateo e Rubén.
Goles: Ismael (2), Xairo, Marc e Víctor polo local. Álex P (2, un de penalti) polo Monforte B.
Árbitro: Juan Francisco Queija Domínguez.