El Friol cae ante un rival directo por la permanencia

troula

Servicios Iglesias Friol: Manzanita, Juanillo, Solla, Larpi, Juan -quinteto inicial-, Juanma, Quini e Fresi.

Troula: Savín, Rubén, Santi, Fredi, Richi -quinteto inicial-, Loren, Lolo e Cris.

Árbitros: Nino Silvarrey e José Abuín (delegación de Lugo).

Goles: Quini (2) e Solla marcaron para o Friol; e Fredi (2), Richi (2) e Lolo fixérono para o Troula.

Incidencias: Partido disputado no Pavillón Municipal de Friol ante a presenza de escasos afeccioados.

O Friol caeu na casa ante o Troula por 3-5. O Friol chegou aos instantes finais da primeira metade cunha vantaxe de 2-1, porén dous minutos fatídicos dos lucenses propiciaron que se marchasen ao descanso por debaixo no marcador (2-3).

Na reanudación, o xogo ao contragolpe do Troula foi letal para o Friol. Os xogadores de Nacho intentarían a remontada co porteiro-xogador, porén os coruñeses marcaban o definitivo e quinto gol e sentenciaban a contenda.