ribeira de piquín

Automoción La Junquera: Roberto, Juan Carlos, Ángel, Mateo, Miguel -quinteto inicial-, Alfonso, Miguel Ángel, Jaime, Paco, Hugo e Óscar.

Ribeira de Piquín: Carlos, Paco, Josito, Aarón, Ulloa -quinteto inicial- e Sebas.

Árbitros: José Antonio Pazo e Alejandro Comemeda (delegación de Vigo).

Goles: Miguel (3), Ángel (2), Alfonso (2)e Miguel Ángel anotaron para La Junquera; e Paco marcou o único tanto do Ribeira.

Incidencias: Partido disputado no Pavillón Municipal de Fontecasnoa ante a presenza de escasos afeccioados.

O Ribeira caeu na pista do Automoción La Junquera por 8-1, nun partido de Primeira Nacional B.

Os lucenses comezaron o partido do peor xeito posible, xa que aos 4 minutos caían por 2-0. A partir deste tanto, o partido nivelouse e o cadro de Piquín reduciu as distancias ao bordo do descanso (2-1).

Na reanudación, La Junquera aumentou a vantaxe ata o 4-1. O Ribeira tentou a remontada co porteiro-xogador, pero o nefasto xogo de 5x4 fixo que finalizaran goleados.